Waarom Match Sportdetachering?

Match Sportdetachering is de specialist op het gebied van werving & selectie in de sport. Met een uitgebreide database aan kandidaten en contacten met verschillende opdrachtgevers, bezit Match de belangrijkste eigenschappen die nodig zijn voor een effectieve en succesvolle plaatsing.
 
Match Sportdetachering kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de sport of op zoek bent naar een nieuwe werknemer, wij zullen u te allen tijde op een persoonlijke manier ondersteunen in uw zoektocht naar de ideale match.
 
Naast het persoonlijke karakter van onze werkwijze, gaan we zeer professioneel te werk. Zo werken wij op grond van de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP). Daarnaast verifiŽren we diploma's van de door ons geselecteerde sollicitanten.
 
Match is tevens een organisatie die zich aanpast aan de veranderende omgeving. Zo zijn we zeer actief op het gebied van sociale media. In onze zoektocht naar de ideale kandidaat maken we meer en meer gebruik van de kracht van social media. Volg ons op Facebook en Twitter.

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"