Match Sportdetachering is in 2008 ontstaan om te voorzien in de behoefte die er bestond op het gebied van werving en selectie in de sportsector. In de beginjaren richtte Match Sportdetachering zich op allerlei voorkomende vacatures in de sport. In de loop der tijd heeft Match Sportdetachering zich met name gericht op de werving en selectie van combinatiefunctionarissen en/of buurtsportcoaches. Door de jaren heen heeft Match Sportdetachering een breed netwerk opgebouwd in de sportsector en beschikt het over een grote database van ingeschreven kandidaten. 

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"