Onze partners bij werving en selectie zijn;
 

Stichting Sportservice Noord-Brabant

Indien u niet alleen werving- en selectie wenst uit te besteden maar ook het werkgeverschap of advies wil over sportgerelateerde onderwerpen dan kunnen wij u dat ook bieden via Sportservice Noord-Brabant.
website: www.brabantsport.nl

Sportknowhow XL

Sport Knowhow XL is na de lancering in september 2007 in korte tijd uitgegroeid tot het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland.. Het is de missie van Sport Knowhow XL om deze positie gestaag uit te bouwen. De site krijgt per week zo'n 8.000 keer bezoek; wekelijks produceert Sport Knowhow XL twee nieuwsbrieven - met o.m. nieuwsberichten, interviews en columns - die worden verzonden aan ruim 6.000 professionals werkzaam in de sport. Daarmee voorziet Sport Knowhow XL in een belangrijke behoefte aan actuele en kwaliteitsrijke informatie.
website: www.sportknowhowxl.nl
 

Sport-Netwerk.nl

Via SportNetwerk.nl hebben we ons bereik uitgebreid. Sportnetwerk heeft goede contacten met het onderwijs en bijvoorbeeld alumniverenigingen. Door deze samenwerking hebben wij toegang tot deze groep potentials.
website: www.sportnetwerk.nl

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"