Heleen Moes, 25 jaar. Projectleider City Trainers (Breda)

Een baan in de managementwereld van sport, op niveau, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen leek in periode van (crisis/)hoge werkloosheid een moeilijk te bereiken doel. Match Sportdetachering tipte mij op deze baan die aansluit bij mijn studie en werkervaring. De bereidheid van Match Sportdetachering naar haar kandidaten toe maakt dat je je gewaardeerd voelt en zorgt voor een persoonlijke maar professionele omgang. Dankzij het meedenken heb ik nu een geweldige job met dank aan Match Sportdetachering.

Lisette van de Kieft Combinatiefunctionaris Verenigingsadvies & Coördinatie (Putten)

Mijn sollicitatieprocedure via Match Sportdetachering voor een baan bij de Gelderse Sport Federatie liep op rolletjes. Een sollicitatieronde is altijd spannend maar Match stelde me gerust in een heel fijn eerste gesprek waarbij ik mezelf goed kon presenteren. Match liet snel weten waar ik aan toe was en zorgde er voor dat ik door mocht naar de tweede ronde. Dankzij Match Sportdetachering heb ik in maart 2012 mijn droombaan gevonden.


Jerry Lenoir, Buurtsportcoach (Zaltbommel)

Na enkele jaren werk als Pedagogisch Medewerker/ Beweegspecialist, voelde ik de urgentie om verder te groeien. Mijn werk is belangrijk voor de toekomst in de ontwikkeling van kinderen, maar ik voelde zelf dat ik tegen mijn plafond aangroeide. Buurtsportcoach leek me daarom de ideale mogelijkheid om me verder te ontwikkelen. Via Match Sportdetachering kwam ik in contact met deze vacature. Na een goed eerste gesprek volgde een nerveus tweede gesprek bij de werkgever en gelukkig was ik de uitverkorene van de 80 kandidaten. Ik heb inmiddels mijn eerste meeloopdag erop zitten en het is precies wat ik wil voor de komende tijd om mezelf te ontwikkelen. Mijn doel is uiteindelijk om het Sportgezicht te worden van Zaltbommel. Echter is het overkoepelende doel dat iedereen in de gemeente meer gaat bewegen en fitter/gezonder worden en ik hoop daarbij mijn steentje aan te kunnen bijdragen.

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"