Zomertijd, tijd voor een CV update !
 

Nu je als gevolg van vakantie wellicht wat meer tijd hebt voor andere zaken dan werk is het moment aangebroken om je CV eens kritisch te bekijken. Doet mijn CV nog wel recht aan de situatie zoals die nu is ? Moet ik misschien  mijn CV eens updaten ? Kan ik mijn vakantiebaantjes wellicht anders vernoemen op mijn CV ? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen om te beoordelen of je je CV wellicht aan moet passen. Een goed CV is erg belangrijk in een sollicitatieprocedure. Het is vaak het eerste wat een selecteur bekijkt. Kortom zorg altijd dat je beschikt over een up to date CV en ben hierin kritisch. Om ervoor te zorgen dat wij in ons systeem ook altijd een juist CV hebben stuur uw CV naar info@matchsportdetachering.nl

 

Oosterhout in Beweging zeer te spreken over Match Sportdetachering

Moniek Loeffen (directeur) "Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning van MatchSportdetachering en het bereik wat onze vacature daarmee heeft opgeleverd. We hebben nog niet eerder meegemaakt dat we zoveel reacties ontvingen op een vacature. Dit waren er ruim 130 in amper 2 weken tijd!
Inmiddels hebben we enkele kandidaten uitgenodigd om een gymles te komen geven. Morgen hebben we een tweede (afrondend) gesprek met de best overgebleven kandidaat. Ik kan Match Sportdetachering van harte aanbevelen"